Routing, vorm, massa en ruimtegebruik 

De bouw is in volle gang, de aannemer van stiphout werkt hard! De begane grond staat en de eerste krijgt behoorlijk vorm. De renovatie van de bestaande gevel en het opknappen van de tennisvereniging  berging is op schema. Vanaf nu wordt echt zichtbaar wat voor effect de renovatie heeft en hoe het volume van de nieuwbouw ten opzichte van de bestaande bouw komt. Routing, vorm, massa en ruimtegebruik, het is heel goed te zien. Met de installatie van de pergola met tekst is de uitstraling van het nieuwe gebouw al een beetje duidelijk aan het worden.

Het materiaalgebruik is in deze fase al goed te zien. De MBI BRIXX (betonstenen) met een zeer fijne structuur is in twee kleuren toegepast. De grijze tint, passend bij de bestaande kleuren van de kantine functioneert als plint en de Noors Witte steen zorgt voor de nodige frisheid en ruimtelijkheid. De grijze keralit gevel maakt echt een wereld van verschil bij de renovatie. De bestaande twee verdieping hoge bouw moet uiteindelijk een nieuwbouw uitstraling krijgen met een hoge isolatiewaarde. Dat gaat zo te zien goed lukken.

 

 

Den Bosch sloopwerkzaamheden

Deze week is na de nodige asbestsanering de sloop begonnen. De oude kleedkamers zijn weg om ruimte te maken voor 6 nieuwe. Als de sloop gereed is, start de aannemer van Stiphout uit Sint Oedenrode met de voorbereidingen van de bouw. Het bouwteam probeert de overlast voor de voetballers en vrijwilligers van osc’45 beperkt te houden waar mogelijk.

Als het weer mee zit zal het gebouw aan het begin van 2016 in gebruik genomen kunnen worden. Wij zullen via deze blog een beeldverslag met wat tekst en uitleg over de voortgang publiceren van de nieuwbouw en renovatie.

beeldverslag osc 45 start sloop kleedkamers