Welkom bij HEEM architecten!

Bouwen is ontzettend leuk! Je begint er mee op zeer jonge leeftijd en als je er je vak van maakt dan kun je de hele leven met stenen blijven spelen. Naast het plezier heeft de bouwpraktijk een uitermate serieuze kant, architectuur is immers meer dan een stapel bouwstenen. Het is de uitdrukking van een wens. Dit kan zeer divers zijn: groter wonen, een fris museum, een gezellig clubhuis, een schitterende villa, alles is mogelijk!

HEEM ARCHITECTEN

De passie voor het realiseren van deze droombeelden is in 2007 voor de architect Joep Broeren aanleiding om een eigen architectuurpraktijk te beginnen: HEEM architecten. ‘Heem’ betekend letterlijk een erf of huis. In de kern staat het voor ‘thuis’. Iedere opdracht komt in onze ogen voort uit de wens om een thuis te creëren van een plek waar iets of iemand een thuisbasis vindt. Of het nu een museum, kantoor of woning is, het is de plek waar ruimtelijke kwaliteit de omgeving bepaald die beleefd wordt!

WERKWIJZE

Uw wens omzetten naar een prachtig gerealiseerd pand is onze specialiteit. Omdat ieder bouwproces uniek is bieden wij diverse diensten aan. Dat kan gaan om een krachtig haalbaarheidsonderzoek waarbij wij u ideeën eenvoudig omzetten naar een mooie schets met een globale toetsing aan de regels met een indicatief financieel plaatje tot een compleet full service pakket waarbij we vanaf eerste schets tot oplevering het proces voor u verzorgen.

MODERNSTE SOFWARE, EEN BETER PRODUCT

Onze ontwerpers werken met de modernste software om uw product gedurende het hele proces perfect uit te werken in optimaal inzichtelijk te maken voor alle partijen. Een greep uit onze software: Revit architecture 2020, Revit architecture Live, 3d Studio max 2020, showcase 2020, autocad (architecture) 2020, Adobe creative suite premium, office 365, sketchup pro. De romatiek van de tekentafel blijft aanlokkelijk, maar door de laatste software te gebruiken zijn we in staat om de best mogelijke producten te leveren en zeer efficiënt te werken.

WAAR WERKEN WE

“Home is where the heart is”. We werken door heel het land en daarbuiten. Iedere locatie kent zijn eigen kansen. Of het nu een woning in Wolvega is, een appartementen in Amstedram, een clubhuis in Den Bosch of een museum in Arnhem is. Zolang de opgave mooi is en het financiële plaatje haalbaar gaan wij vol overgave voor u aan de slag.

productgroep 1

HAALBAARHEIDONDERZOEK

EERSTE SCHETS

SCAN REGELGEVING

TOETSING FINANCIELE HAALBAARHEID

Productgroep 2

ONTWERP & VERGUNNING

SCHETSONTWERP

VOORLOPIG ONTWERP

DEFINITIEF ONTWERP

VERGUNNING

Productgroep 3

ONTWERP & VERGUNNING & OPLEVERING

SCHETSONTWERP

VOORLOPIG ONTWERP

DEFINITIEF ONTWERP

VERGUNNING

AANBESTEDING

BOUWBEGELEIDING

[/one-half-last]