Welkom bij HEEM architecten!

architecten Den Bosch en Amsterdam.

Het bureau.

Bouwen is ontzettend leuk! Je begint er mee op zeer jonge leeftijd en als je er je vak van maakt dan kun je de hele leven met stenen blijven spelen. Naast het plezier heeft de bouwpraktijk een uitermate serieuze kant, architectuur is immers meer dan een stapel bouwstenen. Het is de uitdrukking van een wens. Dit kan zeer divers zijn: groter wonen, een fris museum, een gezellig clubhuis, een klassieke villa, alle denkbeelden zijn mogelijk. De passie voor het realiseren van droombeelden is in 2007 voor de architect Joep Broeren aanleiding om een eigen architectuurpraktijk te beginnen: HEEM architecten. Heem betekend letterlijk een erf of huis. In de kern staat het voor ‘thuis’. Iedere opdracht komt in onze ogen voort om een thuis te creëren van een plek waar iets of iemand een thuisbasis vind. Of het nu een museum, kantoor of een woning is, het is de plek waar de ruimte de omgeving bepaald die beleefd wordt.

Wat doen we?

Een eenvoudige en zeker een complexe aanpassing kan een eindeloos traject zijn. Er zijn meer partijen dan normaal betrokken en deze vragen gespecialiseerde informatie van u. voordat u kunt genieten van een verbouwd pand of een nieuwbouwproject kan er een hoop onnodige ellende ontstaan. Om deze reden bieden wij opdrachtgevers full-service begeleiding aan. Heem, architecten Den Bosch en Amsterdam, houdt zich ten eerste bezig met het vervaardigen van een ontwerp, organiseren van de noodzakelijke vergunningen, uitvoeringsbegeleiding tot en met oplevering. Voor het gehele proces kunt u bij ons terecht. Als tweede ligt de focus op het architectuurhistorisch onderzoek, architectuurhistorische  waardestellingen  en monumentenadviezen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies, offerte of een andere vraag over uw beoogde project.

Modernste sofware, een beter product!

Onze ontwerpers werken met de modernste software om uw product gedurende het hele proces perfect uit te werken in optimaal inzichtelijk te maken voor alle partijen. Een greep uit onze software: Revit architecture 2019, Revit architecture Live, 3d Studio max 2017, showcase 2017, autocad (architecture) 2018, Adobe creative suite premium, office 365, sketchup pro. De romatiek van de tekentafel blijft maar door de laatste software te gebruiken zijn we in staat om de best mogelijke producten te leveren en zeer efficiënt te werken.

productgroep 1

ONTWERP & UITVOERING

ontwerp (SO, VO, DO)

omgevingsvergunningen

bestekdocumenten en tekeningen

werktekeningen  

Productgroep 2

ONDERZOEK & ANALYSE

bouwhistorische rapportages,

cultuurhistorische waardestellingen,

excursie (gidsen), publicaties en

aanstekelijk architectuurenthousiasme.